Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosnost Manet Korádo

Od: drachir® odpovědí: 7 změna:

vlastním pár dnů Malý motocykl Manet Korádo dvojsedlo 2kw a má loukoťová kola .Zajímalo by mě jakou má tento motocykl nosnost děkuji

Nosnost Manet Korádo

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, je to jednomístné, takže se předpokládá 90 kg zatížení.

Zde

mopedist.ru/...

uvádí celkovou hmotnost 145 kg, nicméně mohu potvrdit, že i mě s 205 cm a takřka 140kg uvezl *smich*

hodnocení

děkuji a přeji klidné svátky

jeny

Sháním taky dvousedadlové Korado, Puch. Kdyby někdo věděl, budu rád, když se ozve. Moc děkuji.

hodnocení

zdravím ono většinou jsou s jedním sedlem a tudíž jednosedadlový ale já to koupil s dvojsedlem s vlastním přáním někdy svézt vnuka proto jsem se informoval na celkovou nosnost já mám 85 kg...vnuk asi 28 kg a stroj 50 kg a píšou nosnost asi 150 kg

k2

A jste si jist, ze model s dvojsedlem je otypovany pro 2 osoby a k tomu ucelu ma tedy i stupacky pro "zadniho" spolujezdce?

jirib
Dvojsedlo je jen pro pohodlí,motocykl jen pro jednu osobu.Tak pozor na pokuty.
I senior by měl přečíst údaj z osvědčení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]