Nejste přihlášen/a.
Tak 2 auta už jste vyloučil, já s tím rozpočtem doporučím vyloučit ještě všechno německý a Škodovku a zbydou Francouzi a Fiat. Výhoda je, že tam nejsou žádné fatální vady jako trhající se rozvody takže můžete vzít to co se vám bude líbit a bude v nejlepším stavu
Rozpočet do třicetipěti litrů mám vždy, když auto kupuji. S následným servidem nepočítám. Jde o to, co od auta chcete, jestli roční nájezd 100tkm a po zahraničí, kupte nové. Jestli chcete kladivo za pár kaček, dívejte se kolem sebe a nevybírejte podle tipu, ale podle stavu a potřeb. Já po nich chci, aby vydržela tolik let, kolik desítek tkč stála. Clio 2004 za desítku, v době koupě desetileté, téměř neprodejné, protože jen dvě sedadla. Najeto mělo 180tkm, mám ho dodnes, má 260tkm a jezdí, bez servisu krom olejů. Mazda 121 za devítku, po třech letech šla na vrakáč, už jsem ji nepotřeboval. Galaxy za třicetpět, po třech letech zrušena nezaviněnou bouračkou. Vloni jsem koupil jedničkovou octu, 1,9tdi, za dvacku včetně přepisu, dotažená z Itálie, u nás jezdila dva roky, pak jsem ji koupil. Má drobné vady - olezlý lak, blbne zamykání, neřeším. U těchto aut neřeším "servis po koupi", to nemá cenu. Vám bych navrhl tu octu 1,9tdi a podobné - ten golf, možná seat a p.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.