Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukradený katalýzator a dojezd domu

Od: adpiman odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, prosím o radu. Sednu do auta, nastartuju a rámus. Vypnu motor kouknu pod auto a katalyzátor u motoru pryč. Mám Škodu Octavia 1 1.6 75KW. Mohu dojet domu, s rámusem počítám?
Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

3x

Jo, můžeš.

adpiman
hodnocení

Dík moc, jde teda o 60km, ale budu radši chvilkama zastavovat.

hodnocení

0x

No já bych napřed zavolal policii abych měl doklad pro pojišťovnu

mathew

Jestli to nemá pojištěné tak se s tím dokladem může akorát vyfotit, ale zase bude mít tak na 3-5 hodin "zábavu"

hodnocení

0x

Mohu se zeptat, kde se to stalo? Ne přesnou polohu (to je na zvážení), spíš obecně kde? (parkoviště u obchoďáku, lesní cesta, opuštěné místo, před RD, před panelákem, v podzemním parkování,...atd..).

Auto bylo na kraji parkingu, kde je šance se schovat a snadno ukrást?

Abychom si případně dávali větší pozor.;)

adpiman
hodnocení

Parkoviště před Thomayerovou nemocnicí v Praze, na neplaceném. Je tam místy křoví a já stál ještě jednou stranou u betonových zábran, asi půl metru vysokých.

Díky, uvažuju místo katu dát trubku a dávat si ho jen před ME a STK.

loudes1
hodnocení

0x
Joo katiky to je teď dobrej byznys...me ho ukradly na STK kde bylo auto přes noc co jsem si ho přivezl z Německa
Sviňárna.. Nedělám si iluze, že zaměstnanci nedali někomu tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]