Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého skútra výběr motorky

Od: david12 odpovědí: 1 změna:
Ahoj všem,doposud mám apríla SR 125 motard. Ale mám skoro 190 cm a potřeboval bych něco vyššího ale s podmínkou aby to byla taky 125ccm, mám papíry na auto a tudíž mám i na skutra, se skutrem jsem spokojenej, jezdím po okolí na pohodu, motorku tímto důvodem zamítam a taky je to otázka peněz nový řidičák další peníze. Dokázal bych bokem nešetřil 70000Kc, co mi doporučíte, chci značku z důvodu spolehlivosti a co nejnovější. Ročně nájezd cca 3000 km.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mam Hondu SH150i a naprostá spokojenost. U mne byl duvodem skútr Piaggio 500, ale nechce se mi manipulovat s více jak 2 metraky a hlavní kilometry najezdim ve městě.Posez je sice "záchodový", ale mně vyhovuje. Se svou vyskou,185 cm, mám jediný problém- std plexi mám horní hranu přesně v zorném poli, tj buď mírně shrbit nebo mírně, 2 - 3 cm, se napřímit. Se 190 cm budete zřejmě koukat těsně nad plexi. Dělá se i verze SH125i, má o 1 kW méně, těch limitních 10 kW. Spotřeba se mi pohybuje cca 2,6 až 2,7 l/100. Ta 125 má cca o deci vyšší spotřebu- prostě se mírně musí více tahat za plyn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]