Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové auto

Od: chevy® odpovědí: 14 změna:

Dneska při návštěvě servisu mi technik doporučoval výměnu auta za nové,nejsou už k sehnání náhradní díly,stáří vozu(12let*poctar*),atd.Nemám s výměnou problém ,když mi nabidnete víc než 3 hrnky s litrovým obsahem.Takový už se nevyrábí povídá on.*zed*Potřebuji normální auto, ne závoďák,a taky jěšte nejsem důchodce:-PTak hledám,škůdka je mimo,opel též,co dál?Poradte*zmateny*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

13x

Vyměnit technika !

fik
hodnocení

10x

Vyměnit servis a technika. Na 12 let staré auto musí jít sehnat úplně vše

hodnocení

4x

A co že to máte za zvláštní 12letou káru, že nejsou díly? *ee*
Vždyť vaše auto je o 4 roky mladší, než je český průměr.

hodnocení

průměr dorovnávám Felicií z 2001*vtip*

krtek6
hodnocení

3x

já mám 20let starou fabii, trochu jsem ji zas poléčil a jezdí jak divá*smich*

break
hodnocení

3x

Hovadina. Na 12 let starý auto je sehnatelný vše...

Sám denně jezdím s autem z roku 2001 a je na to vše

mets
hodnocení

2x
1) vyměnit technika
2) Pokud chcete nový vůz, bylo by dobré napsat rozpočet a požadovaná velikost.

asd1
hodnocení

2x

Pokud to neni shnilý a nes.. se to tak vyměň hlavně servis.

Díly na 12 let starý auto jdou sehnat naprosto normálně, naopak je hodně druhovýroby tak jsou i levnější. A nový auta jsou plný špatně opravitelných nesmyslů, tu starou pikslu si drž dokud nezačne žrát prachy.

mathew
hodnocení

0x

Jestli je to Saab nebo něco podobného tak bych i věřil, že některé díly už možná nejsou, i když to má 12 let obzvlášť pokud v tom není motor od GM, ale přímo od Saabu;)

hodnocení

Chevrolet Aveo 1.2,bez poruch jen běžná údržba.

break

Tak zrovna aveo je tak běžný auto, že ND se na něj pořád ještě vyrábí

Na SAABy je většina dílů stejná s Opelem Vectrou. To je jen kec, že něco nejde sehnat. Na Saaby se stále dělají pro fandy náhradní díly. Akorát je potřeba objednávka někdy i ze zahraničí.

sollik*

Nejezdíš do bývalého servisu Daewoo v Liberci? Tam tátovi taky tvrdili, že na jeho Nexii se už nedá nic sehnat. Pár minut na netu a za 3 dny měl doma všechny díly které potřeboval - vše z jednoho internetového obchodu, žádné zdlouhavé shánění po různých krámech ;)

hodnocení

Jihlava,koupili jsme jej tam,servis značky,než odešla z Evropy.*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]