Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s okny

Od: bodo* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám první oktu r.99.Pořád se mi samy otvírají přední okna.Hledal jsem všude,ale nic nenašelNechce se mi dávat tisíce za nové elektrosvazky.Napalo mně to vyřešit odpojovačem baterie.Prosím o názory odborníků.Děkuji předem.Ještě dodám,že za jízdy to neudělá.Jen když to stojí

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

většinou řj stahování okna dveře řidiče voda oxidace

taky to muže dělat to že nemáš ve 100procentním stavu fabku zámku a ta se sama nevrátí do výchozí svislé polohy

skoukni svazek mezi dveřma zda nemaj dráty zpuchřelou izolaci a nezkratujou mezi sebou

bodo*
hodnocení

Kabely jsem prošel a právě tam sem nic,i přes to stáří,nenašel.Jsou už ztvrdlé,ale neporušené.

olinl
hodnocení

0x
V nouzi by šlo vyměnit i "tlačítko za kličku"-sehnat na vrakovišti stahovačky oken, tapecírungy a kličky.. Neznám ceny na vrakovištích, možná by pomohla i inzerce. Možná i ta kabeláž z vrakoviště by mohla vyjít levně .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]