Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, mám poslední dobou blbý dny no a dnes jsem jel se zatazenou ruční brzdou cca 500m, nevšiml jsem si toho, ruční brzda mi nebrzdi moc dobře proto jsem si toho všiml až pozdě, auto normálně brzdí jede, nic nevrze a brzdy nesmrděly, jel jsem pomalu v obytné čtvrti cca 20km/h, mohlo se něco nedejbože stát, moje autíčko je kia Rio II, kotoučové brzdy. Naštěstí brzdy jsou už sjety a v nejbližší době se bude měnit celého zadek.
Děkuji všem
Děkuji všem
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Takovou silou ji ale nikdo nezatahuje. Auto musí vydržet brzdění půl kilometru při mnohem vyšších rychlostech. V tomto případě se nic nemohlo stát.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]