Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je bezpečné jezdit s klepající tyčkou stabiliazátoru? Začala klepat a velký servis bude za 6 000 kilometrů a teď se mi nehodí to řešit (potřebuji jezdit každý den). Kamarád mechanik říkal, že jezdit s tím takovou chvíli nevadí, jenom to holt bude dělat hluk... (Auto Octavia 2 2.0 tdi)
Několik desítek tisíc.
Dřív jsem jezdil jeko řidič z povolání převážně po centru Prahy a tyčky klepali pořád, když jsem je vyměnil, tak za 3-4 měsíce to začlo znova. Pak jsem je měnil třeba po 40 - 50 tsích na centrum Prahy je to fakt hodně km, pokud jezdite mimo takové silnice, tak bych se nebál i třeba 80 tisíc, je to hlavně o pocitu.
S tím se dá jezdit dokud neupadne a v podstatě i když upadne. Dokud tam je, tak je jediný problém nepříjemné bušení, když upadně, může někam vletět a něco způsobit, ale pokud ne, tak se s tím dojet domů dá, jen to bude méně stabilní v zatáčkách. Nic méně je to práce na chvíli, tak proč to nevyměnit hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.