Nejste přihlášen/a.
Pěkný nedělní den všem!
Jsem opravdové jelito a při snaze odstranit neodlupitelnou nálepku z dříve přilepeného držáku na kameru se mi podařilo vytvořit takovéto dílo ♀ více na sebe snad již být naštvaná nemohu..
Každopádně, za pár dní na nás čeká technická prohlídka a ráda bych se optala, zda se myslíte, že lze i s takovou "okrasou" (zbytek lepidla bude samozřejmě už více šetrněji odstraněn) technickou projít nebo se nemám raději ani snažit.
Pravděpodobně nemám asi ani moc velkou šanci škrábance jakkoliv rozlestit ♀
Mockrát všem děkuji za jakoukoli odpověď!
Jsem opravdové jelito a při snaze odstranit neodlupitelnou nálepku z dříve přilepeného držáku na kameru se mi podařilo vytvořit takovéto dílo ♀ více na sebe snad již být naštvaná nemohu..
Každopádně, za pár dní na nás čeká technická prohlídka a ráda bych se optala, zda se myslíte, že lze i s takovou "okrasou" (zbytek lepidla bude samozřejmě už více šetrněji odstraněn) technickou projít nebo se nemám raději ani snažit.
Pravděpodobně nemám asi ani moc velkou šanci škrábance jakkoliv rozlestit ♀
Mockrát všem děkuji za jakoukoli odpověď!
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jm
0x
Není to v zorném poli. Ale sklo samotné je dost poškrábáno. Pokud to je stejné všude, je to na výměnu. Může být nebezpečné.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]