Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze s takovým škrábancem projít na STK

Od: kyk odpovědí: 5 změna:
Pěkný nedělní den všem!
Jsem opravdové jelito a při snaze odstranit neodlupitelnou nálepku z dříve přilepeného držáku na kameru se mi podařilo vytvořit takovéto dílo ‍♀ více na sebe snad již být naštvaná nemohu..
Každopádně, za pár dní na nás čeká technická prohlídka a ráda bych se optala, zda se myslíte, že lze i s takovou "okrasou" (zbytek lepidla bude samozřejmě už více šetrněji odstraněn) technickou projít nebo se nemám raději ani snažit.
Pravděpodobně nemám asi ani moc velkou šanci škrábance jakkoliv rozlestit ‍♀
Mockrát všem děkuji za jakoukoli odpověď!

Lze s takovým škrábancem projít na STK

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zbytek samolepky odstraňte rozpouštědlem a škrábance zamaskujte voskovou leštěnkou. MImochodem, jste blond? *smich*

hodnocení

1x

Toho si pravděpodobně ani nevšimnou. Příště při odstraňování nálepky použít na to určený odstraňovač nebo WD40.

hodnocení

1x

Pokud máte rozumné pojištění, tak bych okamžitě zajel do autosklo servisu. Třeba si s tím nějak poradí. Přinejmenším pomohou zakrýt ty škrábance.

jm
hodnocení

0x
Není to v zorném poli. Ale sklo samotné je dost poškrábáno. Pokud to je stejné všude, je to na výměnu. Může být nebezpečné.
kyk
hodnocení

Naštěstí je podobná šmouha škrábanců jen na tomto místě, jinak je čelní sklo bez poskvrny
Do budoucna bych o výměně určitě přemýšlela, jen jsem si teď nebyla zcela jistá, jestli mám šanci příští týden obstát u technické *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]