Stál jsem tak u psychologa.nemocnice na parkovišti a zjistil, že mi někdo vyměnil autobaterií, kupodivu tam dal jinou,ale zničenou, nevím jestli to byl zamer, ale dál dolů blinkry takže svítilo jedno světlo, stejně nechápu proč to ve fabiich takto mají že při vyřazeném klíčku a zapnutému blinkrů svítí parkovací světlo. Neobtěžoval se baterku dotáhnout. Kromě toho mi zmizelo cca 30 litrů benzínu. Dole navrtána nádrž nebyla, dá se vycucnout z tankovacího hrdla? Ta baterka byla 2 roky stara a stalo se to před dvěmi lety. doplněno 02.04.22 13:40: Samozřejmě psychiatrické nemocnice a to že po výměně baterky zapl blinkr a ono to svítilo, to byla nesprávná spekulace, nevím jestli ta baterka nebyla úplně kaput. Každopádně směrovka byla zapla a když jsem tam dal novou baterku tak to řvalo, že mám zaple světlo.
Nechci se vás dotknout..ale proč nám píšete, že jste byl zrovna u psychiatra..Tím připouštíte možnost, že jste nebyl zcela při smyslech a možná jste si zapnutým blinkrem a tím pádem svítící parkovačkou na jedné straně baterku sám vybil? Jinak tu funkci měl i Wartburg v 80.letech..taky svítily parkovačky na straně,kde zůstala páčka blinkrů
anony*
Proč jsem to vlastně psal? To je divné,to přiznávám,to je pravda, to mě nedošlo. Že bych si nevšiml že mi řve při vystupování auto, to asi těžko a ten zcela povoleny šroub v krabici ve kterem je uložena autobaterie, to se asi samo nestalo. A mimo jsem rozhodně nebyl.Byl jsem u toho, když to automechanik dotahoval.
plus mi to prijde takove zmatene a ne zrovna extra uveritelne, ze to bylo prvni, co me take napadlo, a to jsem jeste nedocet k doplneni dotazu s psychiatrem, a uz to muj mozek prelouskaval v zavislosti k prvni informaci z textu.. jinak kazde auto, ktere jsem mel, tak pod kapotu to bez vloupani se do auta nebo bez nasili jen tak nepujde a benzin uz jsem mel taky vypity, ale vylomili dvirka u nadrze
anony*
Tak dvířka se otvírají páčkou u řidiče, není zámek na víčku. A kdo to umí tak se do auta dostane asi i bez klíčku. Díky za tu informaci že to přes hrdlo jde vycucnout.
Je velice nepravděpodobné, že mi někdo dotáhl starou baterku a vyměnil s tebou tu tvojí. Jak by věděl, že bude lepší než ta, kterou si sebou vzal na výměnu?
Proč by někdo kradl benzín někde u psychologa.
Větší pravděpodobnost, bych viděl u tebe než u auta a že je něco s autem.
Co si před odchodem od auta fotit stav km, motorový prostor, stav paliva?
Nepomohlo by ti to?
OCD?
anony*
Takže postupně. Pokud bych i nějakou náhodou Klepl do toho blinkrů tak začne řvát signalizace zapnutého světla. Ten plíšek který drží baterku byl absolutně povoleny, držel tak na jedné otáčce závitu, automechanik ho utahoval racnou. Takže nejen že ta signalizace neřvala ale úplně povoleny šroub. Vysvětlí mi prosím jak by se to mohlo stát. Viz benzín. Krátce předtím jsem tankoval a místo plné nádrže tam byla 1/4. To se stalo jak. OCD nemám, jen deprese.
Celé tvrzení je trochu na palici! Jen tak mimo-kdy jste byl naposledy pod kapotou? Šrouby jsou občas zlomyslné a sami se povolí,vibracemi. A ztráta paliva jen tak? Bez poškození,stejně jako otevření haubny? Nyní prosím tu o Červené Karkulce! Jen tak mimo, auta mám v relativně dobrém stavu s ohledem k jejich věku, ale MINIMÁLNĚ jednou za měsíc (když se jezdí málo) když je třeba denně,tak každou sobotu jdu pod kapotu a kontrolují provozní hmoty, a AKB bych už poznal že není OK při startech!
anony*
Já jsem jasně napsal co a jak. Když natankujete plnou a příště přijdete a podle ukazatele benzínu je nádrž dost prazdna, i kdybych vzal v potaz že se šroub povolil, proč tedy nerval alarm, když bylo zaply blinkr a že bych o něj zavadil to silné pochybuju. Schválně kvůli vám jsem šel zkontrolovat šroub, naprosto totazeny a to jsem před lety dotahoval matkovym klíčem, autoopravně tu předcházející racnou. Tak mi prosím místo vykládání o karkulce řekněte,kde se ten benzín teda ztratil. Plná nádrž a když příště přijdu téměř prázdná.
A neměl u sebe někdo klíče od vašeho auta? Přijde mi to spíš, že někdo "využil situace" Byl jste tam ambulantně nebo hospitalizován? doplněno 03.04.22 12:18: K2 Krade se všechno..Kolegovi vlezli do starého Punta a zmizel jen pytlík bonbónů! Kamarádovi nedávno rozdloubali dveře okolo zámku na starém Loganu a zmizela nabíječka na telefon a voňavý stromek! Zkrátka nějací feťáci si zjistí,jak se které auto otevírá a berou vše.. Mě vykradli kdysi Kadetta a dokonce mi našli ztracenou malou gola sadu.Už jsem jí oplakal a jednoho rána ležela na sedačce.. zloději ji asi našli pod sedačkou a pak si ji zapomněli odnést
anony*
Hospitalizován. Nevím jak by klíče získal, ale možné to je. Jednou se mi stslo, že jsem odemkl cizí auto v domnění, že otviram svoje, až když jsem viděl jiný potahy tak jsem to zjistil.
Prostě jste ty klíče asi někdy neuhlídal a někdo si je půjčil a s autem se byl projet nebo to vycucnul.Jiná možnost není.Nebo někdo tam odtud,kde jste byl dával tipy... nějakým zlodějům, kteří to umí i bez klíčku jak říkáte.
@doutnak: Predstava tipare a dobre organizovane bandy zlodeju, co se umi do shnile jednickove fabie dostat bez klicu, aby se nasledne obohatili o 30l benzinu a 2 roky starou baterku je ponekud usmevna...
Baterka byla 2 roky stará a stalo se to před 2 lety.
Takže jsi zaparkoval auto v areálu psychiatrické nemocnice před 2 lety (v roce 2020) s úplně novou baterkou a byl jsi hospitalizován. Klíče jsi uschoval v trezoru či skladu nemocnice (oddělení).
Pak jsi zjistil, že ti někdo vyměnil baterku za starou chcíplotinu a vycucnul 30 litrů paliva, což je víc, než půlka nádrže u Fabie 1.
Baterka byla od jiného výrobce a s orvanými etiketami?
Nebo vypadala jako nová a ty jsi akorát zapomenutým spotřebičem vybil novou baterku a ta bez nabíječky a nabití zasulfátovala po dobu tvé hospitalizace a chcípla? Baterka ve vybitém stavu úplně nová přežije maximálně 24 hodin - 48 hodin a je nepoužitelná. Zvláště laciné značky a malé kapacity v Ah kolem 40-55.
Personálu jsi se neptal, zda preventivně klientům neodpojují baterky, aby neměli problém opustit areál po hospitalizaci?
anony*
Jak bylo v Jáchyme hod ho do stroje-Je to marný,je to marný,je to marný. Většinu odpovědi najdeš co jsem odpovídal jiným, a opakovaně a nebaví mě to furt opakovat. Věřit nemusíš,já z toho nic nemám akorát nervy z nějakých reakci a už to nebudu resit. Tímto uzavírám otázku a žádné odpovědi na ni nebudu číst. Mimochodem když někdo z auta ukradne pytlík bonbónů, proč by někdo nemohl vzít baterku,ale to jen na okraj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.