Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování imobilizéru

Od: pepa24 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosím o pomoc s odblokování imobilizéru na Renaultu Clio, po výměně baterie točí ale nenastartuje. V klíčků žádný papírek nebyl a jediné čísla co jsem našel byla PE23F61
097332276
9740
Klicek je značky Valeo
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Náhradní klíček s čipem/plovoucím kódem to neodblokuje (pokud není ještě startovací karta)?

pepa24
hodnocení

Náhradní klíček je bez čipu..
olinl

Zkontroluj/proměř ještě autopojistky z boku palubovky, jestli není nějaká přepálená, mohla by to být i ta od imobilizeru, měla by to být čtvrtá od spodu zleva (modrá 15 Amper). Nevím jestli i Clio, ale pokud se u některých Renaultů neotevře auto dálkovým ovladačem, nejde nastartovat-nepustí to imobilizer. Jinak asi diagnostika..

olinl

Ještě dávám odkaz na zadání kódu přes klíček to by mělo pomoc imobilizer - Rena/...

pepa24
hodnocení

Dík za rady ale jde mi spíš o ten immo kód na postupy zadávání a vše kolem jsem díval ale bez kódu to nenastartuje.. Koukal jsem i na primac pod anténou s vše vypadá ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]