Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prodal jsem vůz na ND,
mohu také prodat doklady-velký TP,když jsem v TP v polopřevodu,jde o to abych nemusel shánět eko likvidaci-bez vozidla.
jak přesně postupovat prosím.
Děkuji vám.
Dobrý den.V dnešní době se to už nevyplácí.Ten kdo to koupí se v polopřevodu neocitne a na vás zůstane nezaplacené povinné ručení za neexistující vozidlo.
Jen technicka: nezaplacené povinné ručení za neexistující vozidlo ... vidite ten do nebe volajici paradox a fakticky nesmysl?
Prodal sem takhle jedno auto v polopřevodu psané na mě... mohu nějak zjistit jestli nový majitel na sebe auto přepsal? abych pak neplatil nějakou pokutu kdyby neměl povinné ručení... nebo se mě to už netýká když mám kupní smlouvu?
ibizo, pokud máte kupní smlovu, už se Vás to netýká. Občas jsou hospodské povídačky, ale právně na Vás nikdo nemůže.
doplněno 14.05.10 11:37:ibizo, pochopil(a) jste správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.