Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr nového auta - Hatchback

Od: balduin odpovědí: 8 změna:
Přemýšlím o koupi nového auta - Hatchback.
Jezdíme jen kolem komína, menší nájezd. Fajn by byl vyšší posez, protože vozím často mamču. Výbava mě nezajímá.
Výběr z Dacia Sandero, Hyundai i20, Suzuki Swift, Kia Rio, možná by šlo i menší Mitsubishi Space star.
Můžete mi napsat vaší volbu a proč?
Už jsem byl rozhodnutý pro Sandero ale vadil mi omezený rozhled z předního okna.
Koukal jsem i po nějaké ojetině z Německa ale nevím po čem sáhnout. Do Německa to mám kousek.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Suzuki Swift je nizoučké auto,měli jsme s ním předváděcí jízdu,nakonec jsme vzali Suzuki Ignis právě kvůli tomu ,že má vyšší posez.

balduin
hodnocení

Tak tohle auto mi úplně uniklo a líbí se mi moc.
Jak jste spokojeni?
Rozhodující bude jestli se se 182 cm vejdu dozadu a jak se mi bude sedět za volantem.
Ale podle recenzí se jedná o jednoduché auto, s minimem blbostí, co se mohou rozbít.
To samé mě zaujalo u Mitsubishi Space star ale tam se mi hůř sedí jako řidiči.

Jsem s ním moc spokojená,je to tedy čtyřmístné,vzadu pro 2,ale je tam strašně moc místa,i když to auto vypadá maličké.Jezdím za 4 l v létě,ted´v zimě teda 4,5l.Kufr se dá zvětšit posunutím zadních sedaček dopředu ,ale já to mám teda taky na ježdění kolem komína do práce.I když i nějakou dálkovou jsme s tím už taky dali.Sedí se v tom dobře,super výhled a nastupování je pro ty,co mají v prčicích záda,nebo pro starší osoby naprosto bezvadné.Já když pak jedu s golfem,tak si připadám jak v tanku.Zajděte si někam na zkušební jízdu a uvidíte sám,já jsem moc spokojená.

asd1

To může vzít rovnou Pandu který udělá stejnou službu a stojí polovičku. Do města moc lepších aut neni, nasedá se jak na židli, výhled super malý obratný, slušnej podvozek, jednoduchý auto se snadnýma a levnýma opravama (největší špek je servořízení, repas firmy dělaj za 5k, FIAT mění jen celý řízení za dvacku *ee* Díl stojí do 2k, práce na dvě hodiny + nutná diagnostika (nakalibrovat středovou polohu)

Nebo Qubo/ Fiorino, tam je taky vysokej posez a je prostornější, délka myslim 3.9m tak se s tim dá i dobře parkovat ve městě.. Motor nejlíp FIRE 1,4 asi 57 kW (pak je ještě 55 kW od Pažouta tušim..)

Nebo Ford Fiesta nebo Fusion.. Punto by šlo taky.

balduin
hodnocení

Dnes jsem byl na salónu a ani jeden kus, vůbec nejsou. Tak jsem nechal alespoň číslo a ozvou se.
Mimo to jsem se stavil i u Hyundai a sedl si do i10 a mile mě překvapila prostorem vzadu i posed u řidiče ale sezení mi přijde nižší.
Jinak já jezdím Golfem a to je pro nás ideální auto, člověk si i něco odstěhuje, jediný nedostatek je ten nízký posed.

aohire
hodnocení

1x

Píšete vyšší posez, tak mě spíš napadá Hyundai ix20.

jarin*
hodnocení

0x
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 125kw

lubosnovak
hodnocení

0x

Vyšší posaz - Dacia Duster nebo Ssangyong Korando - obě jsou nová za zajímavou cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]