Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuckání auta

Od: dan366 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám benzin 1,4 bez turba VW golf. Všiml jsem si, že za posledních 10-14 dní se mi stalo, když auto nastartuju doma v kopci, že chvilku 10s max 15s jakoby pokuckava, když to přeženu pocit jako když auto chce chcípnout při vysokém zařazení na malou rychlost, ale pak to přestane a auto přede normálně. Když je zahřáté, tak se mi to nestalo nikdy nikde. Na rovince si toho nevšímám a dělá to jen někdy a jak říkám, když je motor studený, maximálně se mi to stalo asi 3x.

Mohlo by se jednat o svíčky či problém od rozvodů? Momentálně budu dělat nové, ale zda se to tím vyřeší nebo může být problém v něčem jiném? Nebo jen v nedostatečném palivu v motoru, než tam doputuje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
U mě stačilo vyměnit svíčky a bylo po problému i když jim nebylo ani 5 let. Možných příčin ale může být samozřejmě víc. Od váhy vzduchu až třeba po lambda sondu nebo halův snímač.

hodnocení

0x

U tohoto motoru bych vždy začal vyčištěním a základním nastavením škrtící klapky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]