Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tónování zadních oken

Od: milten odpovědí: 12 změna:

Zdravím, chtěl bych si polepit zadní okno + zadní 2 okna od spolujezdců, jakou propustnost folie by jste nejlépe doporučili? Předem díky :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono časy se mění - kdysi jsem měl kombíka Astru olepenou tou necerfikovanou nejtmavší fólií - samozřejmě bez čelního okna a oken předních dveří.

Minulý týden jsem byl na STK s P Partner - opět kvůli vercajku uvnitř olepené fóliemi, naštěstí to dělala reklamka a mělo to atest, protože to tentýž technik zkoumal skutečně do detailu

Technika bych poslal do řiti,kdyby si nedal říct, šel bych jinde.Tam nemá co zkoumat.Delal chytrého.

Aha - no mě to netrápí, já to mám v pořádku.

Takže tohle je tedy něco jako ,,fake news´´?

glassgarant.cz/...

stkokrisky.cz/...

007cz
hodnocení

1x
Na TK fólie musí mít atest, na druhou stranu, nalepit lepku atestu zase není neřešitelný problém.

re4zon
hodnocení

0x
0-10%. Ale jestli si to chces lepit sam, tak si rovnou zarid i spratelenou stk, jinak to budes zas davat dolu.
k2

Mate s okny s takto malou propustnosti nejakou dlouhodobejsi zkusenost?

re4zon
Ano. Na jednom aute mam zatmaveni jen 70% a je to malo, je do toho dost videt. Zevnitr ven je rozdil mezi folii s 5% a 90% propustnosti naprosto minimalni, z venku obrovsky. Bavim se samozrejme o kvalitni folii suntek nebo 3m. Cinske napodobeniny jsou nepruhledne z obou stran a za par let se rozsypou.
k2

Mam nejake hodne tmave folie (dovnitr videt neni vubec), % nevim, papir k tomu nemam, uz jsem auto tak koupil, ale na jine bych si tolik nedal. Couvat autem nekam v noci (nebo i do garaze) neni nic moc a i ve dne je to divne. Je pravda, ze autem jezdim malo a je to mozna jen o (ne)zvyku...

milten
hodnocení

0x
Nevím proč bych je měl dávat dolů, zadní 3 okna si může člověk udělat sám a na STK se jezdí jenom s čelním a bočními předními...

hodnocení

0x
Zadní okna můžeš mít úplně tmavá, nevím proč tu píší někteří kraviny.Stk zajímá pouze přední a čelní.

S výjimkou třetího brzdového světla pokud je za zadním oknem. Tam zatmavení být nesmí.

re4zon
Tak si laskave zjisti, ty kravino, co k tomu rika zakon a jaci detailiste dokazou byt technici na stk, pokud nejsi jejich kamos. Nejen ze ma mit folie atest, ale mas mit i doklad o homologaci od firmy, ktera to lepila. Videl jsem osobne saska, ktery si dokonce overoval, jestli si tu blbou karticku dotycny nenakreslil sam. Jestli ta folie je pruhledna nebo cerna je uplne jina kapitola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]