Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FABIA 1.4MPI. r.v2011 elektroinstalace

Od: fabiaii odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer
Před nedávnem jsem zde nerazil na otázku/odpověd.ohledně elektroinstalace.ted nemužu najít.Jde mi oto že při vystupování či nastupování se mi zamyká central,neukazuje maxidot..blokují okna.někdo popisoval že je to průchodka mezi dveřmi.zlomený kabel,prodřeny.Je možnost to opravit v domácích podmínkách nebo musím do servisu.
A kolik by to koštovalo v servisu.dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tojsemjesteja
hodnocení

Bylo by možné odkaz v archívu jestli si někdo vzpomene..
Tuším že p.dabel to popisoval.dekuji

hodnocení

0x

Lze i doma, ale je potřeba nářadí a znalostí.

Navíc tác ve dveřích je u některých ročníků nýtovaný a ostatní mají nýtovací matice a šroubky.

Dále jsou potřeba tisícihrané torxy M6 tuším a možná i M8

hodnocení

0x
Dělaj to studený spoje zamku u řidiče
A ten zbytek nekdy stačí povytahovat a očistit jednotlivé pojistky a někdy očistit a mírne naohejbat kontakty řj stahovaní oken v jednotlivých dveřích
club-opel.cz/...

fabiaii
hodnocení

Když to od Vás čtu tak to dám raději do servisu.já na to koukal a když zarumpluju s gumovou průchodkou tak to blbne.takže asi načnutej káblík.a při mé trpělivosti a umu bych jezdil bez dveří..
Dík za odpovědi.
asd1

U Fobie klasika - nekvalitní kabeláž.

Do dveří nemusíš, jen odpojíš konektor stáhneš gumu, zlámaný dráty nahradíš zkrácením a připájením novýho, ideální na to je smršťovačka s cínem - zastrčíš dráty, ohřeješ a rovnou se spájí i zaizoluje (Kupovat přes Alíka)

To je klasika i Golfů IV nebo Pola. Akorát Fobií jezdí nejvíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]