Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití pasty, tempo či jiná?

Od: milten odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám na autě škrábance typu viz. Foto.
Potřeboval bych je tedy prelestit, hodně jsem slýchávál ze mam na to vzít tempo na staré laky, ale moc se mi do něho nechce, jelikož údajně dost mastí a dělá fleky na laku. Předem dekuji za rady

Použití pasty, tempo či jiná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lobo*
hodnocení

2x

Nech to být.

Tohle je na lakování a použítí jakékoliv leštěnky je kontraproduktivní. Nehledě k tomu, že tam ani není co leštit.

hodnocení

2x

Tempo (na staré laky) jsem už mnohokrát na starý matný lak použil až s neuvěřitelným výsledkem. Mastné fleky nedělá, dají se tím bez následků přeleštit i okna. Je ale samozřejmé, že pokud přeleštíte jen část karoserie, je rozdím mezi přeleštěnou a nepřeleštěnou částí velmi patrný.

Ovšem na ty Vaše "škrábance" Vám rozhodně nepomůže.

Tempo není mastný,jen je v něm silikon,proto dobře leští,jenom není vhodný potom chtít lakovat.

re4zon
hodnocení

1x
Fleky na laku? Vzdyt je to orvane jak prase. Klidne tempo, ale asi to nezachrani.
milten
hodnocení

Bylo to myšleno tak, že tempo zanechává "mastné" fleky

hodnocení

0x

Tempo je mastné jak pras...e. Dělám s ním plastová zašlá přední světla.

Ten nárazník je servanej až na plast, proto prosvítá ta bílá.

Tam už není co leštit. Asi netušíte, co je poškrábaný lak a co je bez laku!

Znovu nalakovat a tempo ne. Nepůjde to jen tak odmastit a nárazník budou některá ředidla leptat a celé to bude na vyhození a lakování jiného nárazníku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]