Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tankovací karta / Nabíjecí

Od: nafta odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

prosím, existuje nějaká tankovací karta pro FO? kterou mohu nabít debetní kartou a potom s ní platit na určité benzínce?Jde mi o převod penez z uctu, kterým nemohu platit kartou - na kartu od nějaké čerpací stanice a tou platit.

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

feka
hodnocení

3x

Co Benzina Tankarta?

hodnocení

2x

Já mám od Benziny.

hodnocení

2x

Taky používám Tankartu od Benziny, hlavně kvůli slevě.

nafta
hodnocení

OK. díky, ted na ní koukám,... takže nabiji třeba za 5000 na kartu a potom platím přímo s ní, ano?

Ano, platíte jenom s ní.

hodnocení

0x

Není to srozumitelné. Nemůžete platit kartou ale tou kartou můžete dobít hypotetickou tankovací kartu?

nafta
hodnocení

mám debetní kartu od kryptoměn, se kterou bych chtěl platit naftu, ne všude se s ní dá platit na přepážce ale na internetu zatím bez problému. Proto bych chtěl nějakou "tank" kartu, do které nabiju body a s ní potom zaplatím naftu :)

hodnocení

0x
Debetní kartou se dá platit, ne?

jak o tom přemejšlím, tam má možná problém v tom, že s autem mu někdo jezdí a tomu dotyčnému nechce z pochopitelných důvodů normální bankovní kartu - takže karta s účelovým čerpáním by mu to řešila.

To je typický problém,. když si tazael myslí že jsme jasnovidci a pochopíme co se za jeho podivnými formulacemi skrývá.

hodnocení

0x

a co klasickou CCSku, berou snad všechny benzinky u nás a většina na slovensku

ccs.cz/...

hodnocení

0x

Co nějaká předplacená platební karta. Například Revolut jen to poslání peněz z ůčtu do aplikace momentálně není tak snadné jako dřív protože zrušily český účet pro příjem plateb a musí se to posílat na zahraniční účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]