Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám možnost koupit předváděcí vůz,který si po zaplacení celé částky mohu okamžitě vyzvednou a používat ho. Ale přepsat ho na mě může autosalon až po roce.Předpokládám,že velký techničák zůstane do té doby v autosalonu Škoda. (zřejmě na předváděcí vozy má výrobce danou lhůtu 1 rok) Momentálně je auto používané půl roku.Povinné ručení a pojištění bych jim za tech 6 měsíců doplatil asi při přehlášení na mou osobu. Nejsem si uplně jist,zda to pro mě není nebezpečné,podepsat takovou smlouvu.Netuším,co by bylo kdyby autosalon zanikl,nebo ho převzala jiná společnost.Má s tím někdo zkušenost.Děkuji
Otázka je napsaná dobře,na dotaz v autosalonu odpovedel prodejce že předváděcí vůz musi držet jeden rok jako předváděčku,už ho mají pul roku a ještě půl roku ho prý musí mít v záznamu jako předváděcí,to znamená,že se budou tvářit že je na prodejně,ale já ho budu mít doma. Auto musím celé doplatit.Pak mě ho dají domů.Logicky si myslím že tím i techničák velky zustane u nich a k přepisu dojde přesně po roce. Má nyní najeto 200 km .
Tam bude smlouva s jejich dodavatelem že auto z fabriky maj za levno a rok ho budou předvádět. Pokud ho prodaj dřív tak tohle poruší = podvod.
Jak budeš řešit když půjdou do konkurzu a jejich majetek se rozprodá? To bys o to auto přišel, papírově nebude tvoje ale furt jejich a ty prachy už neuvidíš..
Do hohle bych šel jedině kdyby to byla opravdu výhodná nabídka = tak za 100k (za to koupíš pěkný funkční ojetý auto). A tomu u autosalonu moc nevěřim, tam spíš bude sleva 10% z ceníkový rakety
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.