Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám skůtra Peugeot clic 50ccm a už od koupi je samý problém. Pokud ho chci nastartovat, když delší dobu stál ani náhodou ho nenastartuju klasicky čudlíkem, ael musím ho nakopnout (většinou několikrát za sebou). Přijde mi, že to přeci nemůže být normální, aby takhle zlobil. Opravdu se každé ráno modlím jestli dojedu kam potřebuji. Nevíte čím to může být? Anebo je to normální? Díky za odpověď
Pro věřící je každodenní modlení naprosto normální, v tom bych nic divného neviděl. Pokud se jedná o problémy se skůtrem, které se projevují od jeho zakoupení, bylo by nejvhodnější uplatnit reklamaci. Jestliže záruka skončila je zapotřebí více informací na kvalifikované poradenství. V každém případě je nejlepší svěřit odstranění závad někomu, kdo tomu rozumí.
Skutry mají podtlakový uzávěr paliva. proto, když delší dobu stojí a "spadne" benzín, tak je naprosto normální, že se musí nastartovat nakopávačkou. Při běžném denním, ježdění většinou stačí starter.
doplněno 09.05.10 22:31:Mimochodem, V-clic mám také a po zimě je to vždy tak na 15-30 minut, než se umoudří. Trochu jsem mu zvýšil volnoběžné otáčky a dost to pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.