Zdravím, budu kupovat auto, které je ale v depozitu a budu s ním muset jít na Evidenční kontrolu, ale jak na ni můžu jít když je na ni třeba malý a velký TP, který mám ale v depozitu? Poraďte prosím
Na evidenčku stačí velký TP, protože v něm je záznam, že zbytek je v depozitu! Nemusíte mít povinné ručení!Ale pochopitelně to musíte dovézt na valníku.Evidenčku vám udělají a pak to na úřadu normálně přepíšete i bez povinného ručení a depozit tam rovnou prodloužíte, respektive to už se domluvíte na příslušném úřadě ..tam,kde budete přepisovat
Asi jediná úplně dobrá odpověď! I když ostatní jsou takyOK .-ale nejsou úplné!
je-li platná TK pak vyzvednou z depozitu a udělat EvK a pak převod, není-li platná TK pak podvalník, odtahovka NESMÍ (nemělo by po vlastní ose!)To že není RZ a ORVI či OTP není důležité EVk se udělá i bez toho !
Dobře, ale já auto nechci vytahovat na 1 den z depozitu, protože po koupi ho v ní chci nechat ještě, protože na něm budu pracovat. A když chci auto vyzvednout z depozitu tak musím mit sjednané povinné ručení a to nemá cenu na 1 den kdy ho tam vrátím hned zpátky. Nebude jim stačit na Evidenčče jen velký TP který mám doma? Nebo když jim řeknu že budu dělat evidenčku na autě tak mi půjčí ten malý TP?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.