Dobrý den dnes jsem koupil vůz vw golf 4. 19tdi Kdyz jedu a přidám nebo úvěru plyn tak auto strašně haze do stran nevíte někdo co to může být Ozývají se hodně čepy kolega říkal že to bude asi tím na autě jsou ještě k tomu všemu 3 litá kola myslím že 17ctky a jeden plech jako fakt rezerva Poradíte? Díky za odpověď
No. Chce to najít někoho,kdo to umí a udělá mu to za rozumnou cenu.Tahání do stran jsou ty silentbloky v ramenech.Taky jsem si vždycky kupoval šroty a bavilo mě se v tom hrabat.Teď už jsem línejší a línejší.Sháněl jsem si i použité DOBRÉ díly a vždycky jsem vše hodil do použitelného funkčního stavu.Musí si to buď udělat sám nebo s něčí pomocí.Všechno jde, když se chce..A je pravda, že na takovém autě bude postupně odcházet jedna věc za druhou..Ten kdo mu to prodal byl čuně, který umělo jen jezdit a huntovat to. Buď se z něj stane automechanik a nebo se poučí pro příště..
Zvedni si postupne jedno a druhy přední kolo zkus sním zalomcovat do stran pokud bude vúle tak čepy řízení Pak zalomcuj nahoru dolu pokud vule spodní čep Dal koukni jestli nejsou vytrhaný silenty ramen zvlašt ten co je chycen do kastle A taky je dobrý skontrolovat zda sou dobře utaženy kola
asd1
Čepy řízení aby reagovaly na plyn změnou směru.. to by rachotilo jak prase na sebemenším hrbu
No co chceš poradit? Koupils vrak a teď to musíš odvézt nějakému servisákovi, terý tomu udělá generálku.
pavel009
Normálně jsem se zeptal s čím mám třeba počítat
asd1
Podvozek totálně v hajzlu a investice spíš v desítkách tisíc. Hádej proč se to prodávalo
monarc
Proč desítky tisíc? To se mi zdá moc. Ještě je otázka, jak moc je manuálně zručný a umí si čepy a silentbloky sám vyměnit. Pokud neumí, pak to samo něco stát bude...
asd1
Protože mu chrastí čepy, přední náprava plave, nemá to ani 4 stejný kola.. Prostě olítaná piksla u který musí udělat generálku podvozku aby to chvíli jezdilo a daj se čekat i další věci typu vejfuk, turbo atd... A pokud se ptá takhle, si to si neudělá sám za cenu materiálu... Přes servis je jen materiál za jednou tolik, těžko mu někde přelisujou silentbloky ramen za pár stovek, jen ty ramena budou 5k a víc..
"plovoucí přední náprava" , to může být cokoliv, spíše všechno, na podvozku. Silenbloky na motoru a převodovce, uložení nápravy, čepy, poloosy, uložení tlumičů. Lítá to tam, jak čert v komíně. Auto zvedněte a cloumejte vším, co uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.