Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvaření prahů

Od: alexandrcars* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Mám dvojkovou octavii a začíná mi lehce reznout blatníky. Je tam pár rezavých místeček a chci to zastavit včas aby se to nerozlezlo pořádně.
Kolik stoji priblizne cena vyvareni i lakovani obou blatniku. Dekuji za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda22
hodnocení

1x
Blatniky se nevyvaruji ale meni za nove. Zadni jsou problem a koroze je mrcha. Lak dnes stoji ranec a prace tak bude v radech desitek tisic .

hodnocení

1x
Co chcete vyvařovat? V popisku máte prahy..a v textu blatníky. Pokud jsou na blatníkách vepředu jen ty dolní rohy u prahu,tak se to dá sehnat a navařit..Ale nikomu se do toho nechce.Musíte najít šikovného garážistu..Ale i ten to může odfláknout.. Důležité je to zevnitř pořádně ošetřit barvou a voskem.Jinak to shnije za jednu zimu.A zvenku ten kousek může být klidně stříklý sprejem,pokud s ním někdo umí.Je nesmysl dávat nový blatník,pokud je zdravý kromě toho rohu.Do důchodu nebo do smrti to auto stejně mít nebudete.

asd1
hodnocení

0x

Zvenku vidíš tak 10% koroze, zbylých 90% je skrytých... Vyvařit má ekonomicky smysl spíš někde u známého v garáži, lak záleží jak to má vypadat.. Bud stříkneš "blitku" sprejem za dvě stovky nebo u lakýry tak za 2k jeden kus, dnes spíš víc..

Blatník spíš novej, pokud nehnije i zbytek auta.. Opravenej bys za dva roky řešil znova, pokud se to neudělá opravdu pečlivě a to dělá málokdo...

U lakýry 3500 jsem platil před 7 lety za přední nárazník na F1

hodnocení

0x
Ale ptal jste se,kolik to stojí..Jak kde a jak u koho.Ceny jsou hoodně individuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]