Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci se Vás zeptat kohokoliv, kdo si už nechával konfigurovat auto. Mám nakonfigurovaný auto u VW, kde jsem dostal přihlášení do Volkswagen ID a vidím zde přehled o autě. Před 2 měsíci jsem měl u políčka VIN napsáno: VIN zatím není známo, teď v březnu už mám přidělený VIN. Znamená to, že pokud je přidělený VIN, tak už je auto na lince a má vytvořenou kastli?
Že máte přidělený VIN může taky znamenat z kterých součástek tu kastli teprve budou někdy skládat.Ale jinak to neznamená nic a už vůbec to neznamená,že dostanete hotový auto k datu který máte dohodnutý.Si pročtěte net jak je to s dodávkama dílů a součástí.Jsou i tací to čekají víc jak půl roku po dohodnuté dodávce hotového auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.