Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak mohu nasadit na disk nízkoprofilové pneumatiky, když zouvačka nemá pomocné rameno, aby mi tu horní patku držel dole při nasazování na disk? Díky
... myslím, že se dá dokoupit další rolna s ramenem k zouvačce právě pro tento účel, ale souhlas. Nehledal bych v tom žádnou vědu. Princip je u nazouvání vždy stejný.
Jenda by montpákou dojebal těsnicí plochu ráfku i odřel barvu zvenku
O podložení gumou/ omotání plastem neslyšel...
Když si montpákou podržím vrchní patku uvnitř disku, tak mi ta vrchni patka zase vylézá u té montážní hlavy. Já to potřebuji přidržet u pracovní hlavy + v druhé půlce pneumatiky, kde už ta patka je nasazena. U montážní hlavy nemohu použít montpáku, protože montpáka se mi otáčí se stolem a já potřebuji, tu patku gumy zajistit u pracovní hlavy, aby ta patka nevylézala nahoru.
Nemusíš prskat když ty na to potřebuješ určené zařízení a jinak to neumíš. Mmch. prase montpákou dojebe i plechovej ráfek, ten má totiž taky barvu a dokonce i na těsnicí ploše
Montpákou se dá dojebat i samotná guma, která bude mít prohnutej drát a pak si nesedne ani na novej disk.
Jo to taky, a nejen prohlej drát, viděl jsem i proštípanej ten těsnicí rantl - procvaklý až na drát tak do 2/3 tý těsnicí plochy.. = guma na vyhazov Takhle cvaklý asi na 4 místech na každý gumě... Normální pneu profil 65 plechovej ráfek a měl běžnou zouvačku.. Montpáka s ostrejma hranama a nesr.. se s tim.. Sundaval pánovi zánovní gumy.. Za půl roku po nasazení a odjetí z pneuservisu se pán asi dost divil že to uchází a musí koupit nový gumy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.