Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zouvačka + vyvažovačka - výběr + nákup

Od: karosar® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, ve firmě ve které pracuji jsem byl pověřen koupit zouvačku a vyvažovačku na pneumatiky, celkem se musím vejít do 70 000 Kč bez daně za oba stroje. Potřebujeme to pouze na 20 firemních osobních aut. Firemní auto je každé uplně jiné (drahé i levné, máme i SUV), dodávky nemáme vůbec. Potřebujeme něco obyčejného, abychom mohli provádět sezonní pneuservis na 20ti autech 2x za rok. Máte nějaký tip na tyto stroje? Na co si musím dát pozor při výběru? Jaké značky jsou dobré a jaké špatné? Opravdu děkuji Vám za každou reakci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslím, že do 70tisíc to budou kutilské šidítka typu AutoKelly.. Pořádná vyvažovačka něco stojí.. Chtěl jsem si pořídit pro sebe tyhle věcičky,ale vzdal jsem to.20 aut není málo.. Potřebujete prostě pořádné stroje.Který škrt Vám dal tak omezený rozpočet? Alespoň 100tis.by to chtělo..A jaké značky? Obejděte pár pneuservisů a poptejte se s čím dělají a jak dlouho to mají atd.. Navíc potřebujete kvalitní kompresor..bez něj vám ta zouvačka fungovat nebude.. Zvedák už tam máte? Anebo to bude nějaký chudák muset heverovat?
hodnocení

Díky moc za reakci. Zvedák určitě nebude. Budu to zvedat já sám, každé kolo zvlášť nějakým heverem. Ale líbí se mi takový ten zvedák na vzduch s tím dlouhým madlem. Mě příjde 20 aut docela málo, na to aby se kupovalo drahé vybavení.

hodnocení

2x

Za 70 000 bez DPH koupíte velice dobré vybavení. Nemohu doporučit konkrétní typ, ale nechávám si posílat nabídky od Unimaxu a jsem překvapený, jak jsou tyto stroje levné a velmi často se slevou.
uni-max.cz/...

hodnocení

0x

V roce 2010 jsem hledal podobně, jako Vy a koupil jsem od Ferduse z Chropyně jak zouvačku, tak i vyvažovačku. Vybral jsem tu nejlevnější možnost. Dělám na tom kola jen pro rodinu. Za tu dobu nebyl žádný problém. Vše je o pohodlí a rychlosti práce, ale když nikam nespěchám, stačí jen obyčejné řešení.

CB 70 a DL450

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]