Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dušení motoru?

Od: romansrubar odpovědí: 1 změna:
Dobrý den mám taky problém s autem je to Volkswagen touran CNG eko r.2008. Když jsem nastartoval auto tak jelo asi 15s než to chcíplo ale když to auto chcíplo tak ten motor hodně klepal benzínu moc nemám ale to by nebyl ten problém zkusil jsem vyčistit filtr a bez filtru tak to dělalo to stejný problém známý mi řekl jestli to náhodou nejsou klapky sice ano v zimě (vím že se to nedělá) nastartoval motor a jel jsem s plnyma otáčkáma ale i tak a na kopitu jsou tam svítí motor, volanta auto ve smyků a na tym videu jde videt že motor je jako motor ale čim vic jsem turoval tak na konci se vic tresal motor po chiplym motorem
video-1646761774.mp4 1.77 MB

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Video k ničemu.Z toho se nic nepozná.Těch kontrolek tam svítí nějak moc..Tam bude špatně snad všechno... Chce to DIAGNOSTIKU! Dnes už to má kdekdo..Tak někoho poproste, ať vám to napíchne..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]