Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která značka je lepší?

Od: senna odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti se značkami K2 vs Sheron? Ktera je lepší? Jde mi o autokosmetiku a čistič palivove soustavy.

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Podle chuti. Je to jako srovnání Lidl, Kaufland, Penny... V podstatě mají od jedné firmy krabici s vlastním logem

hodnocení

3x

Obojí řadím mezi šméčka nebo nižší kvalitu.

K2 jsou tuším poláci.

Kosmetiku SONAX. Je bezkonkurenční. Hlavně ten čirý čistič na interiery.

Dále Turtle WAX pěna v zelené plechovce se žlutým kartáčem (ten nepoužívat). Pěkna fakt sundá kde co i z citlivé stropnice.

Cocpity od Coyote

doplněno 08.03.22 14:56:

granex.cz/...

eshop.unihobby.cz/...

google.cz/...

senna
hodnocení

A názor na Liqui Moly aditivum? Od K2 jsem měl akorát leštěnku na světla za 100kc, jako světlo to rozlestilo ale spis průměr no.

Ještě se zeptám, ty aditiva na čištění palivového systému fungují stejne, respektive 1 balení vyjde na plnou nádrž, což je 60-70 litrů nafty. Já mám aktuálně pul nádrže plnou (cca 25 l) no a nechce se mi úplne tankovat to plne, protoze aktualne ani auto moc nevyužívám. Zároveň bych tam aspoň 10 litrů nafty střiknul aby se to dobře promichalo. Mužu to 1 balení použít na 3/4 nádrže nebo mam použít pulku z toho?

asd1

Do nafty je výborný VIF..

I do benzínu
asd1

Do benzínu taky, mám vyzkoušeno dlouhodobě v několika autech i v zahradní technice - sekačky pily atd.

Funguje nejlíp VIF Diesel aditiv nebo Benzin VIF aditiv.

senna
hodnocení

No a da se použít ta jedna plechovka, nebo pul na 1/2 nebo 3/4 nádrže. Ono se to má michat 1ml na 1l nafty, ale ta odměrka je hrozna. Já vif používal pul roku a nejaka změna mi nepřišla.

Klidně vylej celou plechovku na nádrž. Nic se nestane. Ba naopak. VIF se nedá předávkovat.

Já používal půl plechovky na 50 litrů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]