Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti se značkami K2 vs Sheron? Ktera je lepší? Jde mi o autokosmetiku a čistič palivove soustavy.
Díky
Obojí řadím mezi šméčka nebo nižší kvalitu.
K2 jsou tuším poláci.
Kosmetiku SONAX. Je bezkonkurenční. Hlavně ten čirý čistič na interiery.
Dále Turtle WAX pěna v zelené plechovce se žlutým kartáčem (ten nepoužívat). Pěkna fakt sundá kde co i z citlivé stropnice.
Cocpity od Coyote
A názor na Liqui Moly aditivum? Od K2 jsem měl akorát leštěnku na světla za 100kc, jako světlo to rozlestilo ale spis průměr no.
Ještě se zeptám, ty aditiva na čištění palivového systému fungují stejne, respektive 1 balení vyjde na plnou nádrž, což je 60-70 litrů nafty. Já mám aktuálně pul nádrže plnou (cca 25 l) no a nechce se mi úplne tankovat to plne, protoze aktualne ani auto moc nevyužívám. Zároveň bych tam aspoň 10 litrů nafty střiknul aby se to dobře promichalo. Mužu to 1 balení použít na 3/4 nádrže nebo mam použít pulku z toho?
Do benzínu taky, mám vyzkoušeno dlouhodobě v několika autech i v zahradní technice - sekačky pily atd.
No a da se použít ta jedna plechovka, nebo pul na 1/2 nebo 3/4 nádrže. Ono se to má michat 1ml na 1l nafty, ale ta odměrka je hrozna. Já vif používal pul roku a nejaka změna mi nepřišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.