Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po natankovaní zůstala ručička na palivoměru na stejném místě

Od: aspire odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,měla jsem v nádrži naftu asi ještě na 900km, chtěla jsem dotankovat doplna cca za 300kč a pres cvaknuťí pistole jsem natankovala za 350kč a bohužel jsem zjistila, že palivoměr se vůbec nehnul a displej pořád ukazuje těch cca 900km, jako kdybych u benzíny vůbec nebyla a nedotankovala do plna.Čím to může být? Mohla jsem přetankovat a něco tím zničit?Seknout plovák nebo něco? Děkuji
doplněno 07.03.22 20:41: Jedná se o starší Peugeot 308

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

4x

Za 350Kc mate nejakych 8l nafty. To poznate na rucicce palivomeru? Dojezd se pocita dle mnozstvi paliva v nadrzi a stylu jizdy (aktualni spotreby). Takovato mala zmena se nemusi projevit vubec nebo az za delsi dobu.

hodnocení

1x

U jednoho auta jsem tankoval podle najetých km - zhruba každých 500 do plné nádrže, protože palivoměru se sekal plovák. Nechtělo se mi to řešit - nepovažoval jsem to za důležité. Jednou za čas se to probralo - připadlo mi to v závislosti na počasí :D

Jak ale píše kolega - mohlo se stát, že na nádrži těch pár litrů nejde poznat- záleží na typu auta.

hodnocení

0x

A na jakém autě? Některá BMW třeba mají dvě nádrže, dva plováky a když se sekne jeden, tak můžete dotankovat půl nádrže a palivoměr se nehne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]