Po natankovaní zůstala ručička na palivoměru na stejném místě
Od:aspireodpovědí:3změna:
Dobrý den,měla jsem v nádrži naftu asi ještě na 900km, chtěla jsem dotankovat doplna cca za 300kč a pres cvaknuťí pistole jsem natankovala za 350kč a bohužel jsem zjistila, že palivoměr se vůbec nehnul a displej pořád ukazuje těch cca 900km, jako kdybych u benzíny vůbec nebyla a nedotankovala do plna.Čím to může být? Mohla jsem přetankovat a něco tím zničit?Seknout plovák nebo něco? Děkuji doplněno 07.03.22 20:41: Jedná se o starší Peugeot 308
Za 350Kc mate nejakych 8l nafty. To poznate na rucicce palivomeru? Dojezd se pocita dle mnozstvi paliva v nadrzi a stylu jizdy (aktualni spotreby). Takovato mala zmena se nemusi projevit vubec nebo az za delsi dobu.
U jednoho auta jsem tankoval podle najetých km - zhruba každých 500 do plné nádrže, protože palivoměru se sekal plovák. Nechtělo se mi to řešit - nepovažoval jsem to za důležité. Jednou za čas se to probralo - připadlo mi to v závislosti na počasí :D
Jak ale píše kolega - mohlo se stát, že na nádrži těch pár litrů nejde poznat- záleží na typu auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.