Nejste přihlášen/a.
Kdyz budou suchý, tak nic. Stejný kanystry se používají i na olej a chemii obecně. Chce to neplnit po hrdlo, nechat nějaký vzduch, i u nafty. Benzínu bych se bál - statická elektřina, hodně tlakuje.
Asi to zmínil z toho důvodu, že mají být suché čisté, určitě není mít dobré v palivu zbytek pomerančového džusu, nebo jaru.
Nechci se do toho míchat ani prudit jen názor. Ted zase začíná směšné tankování na "horší časy".Vyplatí se Vám to? Kolik ušetříte? 100kč nebo 150kč?Nebo jste podlehnul hloupé mánii že nafta nebude vůbec? Pak to přelevání smradu od nafty všude kvuli pár korunám.
Kdysi jsme měl stálý přísun opravdu levné nafty že se ušetřilo dost ! peněz a stejně mě to čepování,přelévaní,cmrdání,utírání lezlo na nervy že jsem říkal že se na to vykašlu ale to ušetření byl fakt velké a stálé že jsme to dal..
Ted abych natankoval 4 kanystry a liboval si jak jsme uštřil 200-300kč bych se musel zbláznit.Ale jen můj názor.Ve sklepě mám asi 10 kanystrů od nafty a vubec mi nenapadá abych to tahal k pumpě a kouzlil.
Tyhle kanystry nejsou vhodné pro styk s potravinami. Nemájí ve znaku vidličku se skleničkou.
Vesměs je to HDPE nebo LDPE.
HDPE je pro paliva vhodnější k vůli elektrostatickému náboji o obal.
Naftě co by oleji je to fuk.
Vypláchni benzínem cca 1-2 litry a foukni tam naftu.
Benzín moc vodu nenaváže, lepší je etanol ( líh ). Po vypláchnutí lihem ani tento nemusí vylévat, pohltí vodu a naváže se jak s benzínem tak naftou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.