Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW E46 s ostřikovači světel, výměna xenonu

Od: darkwest odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přijdu si blbě, ale už jsem si koupil světlo, které údajně má sedět do všech E46... Ale když jsem vyndal původní světlo tak jsem zjistil, že tam prostě nesedí a ještě má jinak rozoložené konektory. Nechci znovu kupovat světlo, které tam nebude sedět.

Snažil jsem se dohledat pomocí kodu co je na originálním světle podobné světlo, ale neúspěšně.

Přikládám fotku štítku na originálním světle + pro porovnání obou světel.

Můžete mi někdo prosím poradit, jak si mohu ověřit, že koupím správné světlo?

BMW E46 s ostřikovači světel, výměna xenonu
BMW E46 s ostřikovači světel, výměna xenonu #2
BMW E46 s ostřikovači světel, výměna xenonu #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus zadat rok výroby auta,raději i měsíc,v této řadě(E46)je jen u nás min.6 typů,

P.S.podle štítku je to Angličan- LL-levá strana,levý provoz,u nás má mít LP levá strana ,pravý provoz*vtip*

darkwest
hodnocení

Zkusím, díky za radu

přidej foto přes sklo,jo ,otoč spodní obrázek etikety.

pepeek
hodnocení

0x

Zdravím, a není to náhodou facelift a před facelift světlo? V e46 se nevyznám, ale co jsem koukal na fotky tak facelift a před facelift mají jiné světla.

darkwest
hodnocení

Je to asi tak, ale i u faceliftu na bazaru vidím že se to trošku liší... Ale díky za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]