Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu,manžel měl auto na leasin,neplatil,odvezli ho do aukce ,je to leasing u GE money auto.Rozvádíme se a já chci auto zpět.Řekli mi ale že není šance.Nevíe někdo jak postupovat,musí to přece nějak jít napravit.
vlastníkem auta byla leasingovka, manžel jen nájemce, požádejte leasingovku o převod smlouvy na Vás, a pak plaťte, budete ho mít...
jo a pokud nejsou rozvedeni, spadne auto do SJM a pani zaplati zbytek dluhu leasingovce jeste bude muset jeste zaplatit pulku auta manzeli...
Jestliže leasingová společnost VYPOVĚDĚLA Vašemu manželovi leasingovou smlouvu z důvodu neplacení splátek, tak je to nevratný proces. S tím se již nedá nic dělat. Toto šlo udělat ještě před vypovězením smlouvy. Místo manžela byste se stala Vy nájemcem a pokračovala dál ve splácení lea. splátek. Teď už je bohužel pozdě.
nikdy a na nic není pozdě, leasingovka je vlastníkem auta a může uzavřít smlouvu s kým a kdy bude chtít a pronajmout vlastní auto každému, s kým se na smlouvě dohodne..společným jměním manželů to nijak nesouvisí, paní chce auto, leasingovka auta pronajímá, tak zrovna tuto auto může dotyčné pronajmout, proč by ho hned prodávala v dražbě, když na pronájmu vydělá víc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.