Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší dodávka do 100 tisíc

Od: radekb odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, plánujeme a přítelkyni si koupit dodávku, následně ji lehce předělat na občasné přespání, nic velkého. Maximální rozpočet na dodávku máme 100 000 Kč. Nájezd neřeším a je mi vcelku jedno jestli to bude diesel nebo benzín. Zatím mám představu o Peugeot expert, Fiat scudo. Nechci nic velkého. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A proč zrovna dodávka? Auto původně navržené pro 7 lidí by nestačilo? Já loni kupoval C8 za 80 tisíc a když bych vyhodil druhou řadu sedadel (třetí nemám nainstalovanou) tak tam bude krásné rovné letiště.

radekb
hodnocení

No dívám se ještě na Citroen Berlingo , vzhledově vypadá dobře a co se týče prostoru tak by na tom nemusel být špatně.

Berlingo se mi zdá malé. Opravdu koukněte na ta auta pro 7, je jich více typů

hodnocení

2x
Na předělávku na obytňáček by asi nejjednodušší bylo Ducato ale jako ojetina to bude 3x stočený protože se nejvíc používají na dálku tam, kam se nevyplatí posílat kamion. Berlingo / Partner používají spíš řemeslníci na cestu od zakázky k zakázce takže bude asi víc zhuntovaný zevnitř ale motoricky v lepším stavu. Podvozkové díly nejsou drahé a kastle nerezne dokud ji nenabouráš. Bacha na prahy. Ty se ťuknou a když to někdo zakamufluje a ureznou zevnitř jejich úchyty, tak se pak oprava prodraží a i když blbý práh stojí něco přes 3 litry může tě pak oprava stát i dvacku.

hodnocení

2x

Za 100 000 toho moc sehant nejde (to bude nějaká stočená hrůza před rozpadem).

Napadá mě Touran, Galaxy, Caddy, Alhambra, Berlingo, Partner, Doblo, ... ale 100 000?

Za 100 000kč nějaký větší kombík (Octavia, Passat).

hodnocení

2x
Jestli jde ciste jen o prespani, tak to se da i pri uskromneni v kombiku. Staci jen vyrovnat podlahu, na to treba nafukovacku a je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]