Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otvorit 5 dvere na fabii 1

Od: jozef* odpovědí: 12 změna:

Nejde mi otvorit kufor. Neviem sa dostat k zamku. Je to kombik a ma tam namontovanu deliacu mriezku. takze mi nejdu odklopit zadne sedacky

Dakujem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nejde, nejde, ale co to dělá? Je slyšet pohyb "zámku"? Ona je to tedy taková páčka co má zámek řekněme odblokovat. Měli jsme tento problém na služební F1. Pokud je to tak- zkus na kufr při otvírání mrknout, nebo trochu zalomlovat. Občas se to na poněkolikáté povede a pak překontrolovat tu packu. Pokud se tam nehne nic tak jedině co kolegové a taky zjistit jak sundat mřížku- zámek jde zevnitř odblokovat.

hodnocení

0x

To nejde otevřít ani lankem? Kontroloval jste pojisktu - myslím je to 31?

Já třeba na jedničkové Fabii žádné lanko nemám, otevírání je jen elektricky.

han
hodnocení

0x
Vystříhat mřížku a zevnitř kufru F1 je takové mechanické tlačítko

luckyyou
hodnocení

0x

Může to dělat i fakt, že auto nezaznamená otvřené dveře do kabiny. Tuhle škodovku nemám, ale vím, že dělají to, že zavazadelník nejde otevřít když se zastaví, aby z něj nikdo nešloh něco třeba na semaforech. Auto čeká na otevření dveří řidiče a když tenhle signál nemá, myslí si, že se neotevřely. Snímač bývá v zámku dveří a rád odchází, zatéká k němu po letech.

to není ford

Gumidku není, ale opravdu něco takového F1 má.

Asi dle výbavy a kódování. OK

Je to pravda, já to měl taky na haťapce s minimem výbavy, stejnou fičuru jsme pak měli i na Octaviích Tour, kde je pojem ,,výbava´´ něco jako sprostý slovo. Tam dokonce soudruzi z AZNP místo CL (zapalovače) dali plastový špunt *smich*

Plastový špunt už je ve všech O3 a F3 i v plnýcg výbavách. Nikdo v autě už nekouří.*smich*

Nejsou tam popelníky

bery*
hodnocení

0x
Funguje stropní světlo? Mám zkušenost, že kufr nešel otevřít, když zkrat světla spálil pojistku.

hodnocení

0x

Ten povel tuším jde dát i diagnostikou k odemčení v akčních členech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]