Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díly na moto Babeta

Od: babajaga® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

máme 2 Babety, kupovali jsme si náhradní díly v motoprodejně v Chrudimi. Pán měl snad všechno, ceny přiměřené, dokázal navíc poradit. Prodával i spojkové obložení výměnným systémem, čehož jsme hojně využívali.

Nyní jsme zjistili, že pan majitel náhle zemřel, prodejna bude zrušena. Proto hledáme prodejnu s náhradními díly na Babetu v Pardubickém kraji, kde bychom pochodili stejně dobře, jako v Chrudimi. Víme jen o mototechně v Pardubicích, ale tam není tak velký výběr, na jaký jsme zvyklí z Chrudimi.

Pokud máte Babetu, poraďte, prosím, kde sehnat náhradní díly. Děkuji, Jaga.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

parez
hodnocení

5x
Dobrý den, vše má pan Veselý ve Skutči. WWW. Motoveselý.cz
Spolupracoval s p.Havlem a převzal i jeho zásoby. Má vše a je s ním skvělá komunikace.
hodnocení

Díky moc, milý Pařízku, tohle, co píšete, je úžasné, to jsem potřebovala. Pan Havel v Chrudimi byl jen jeden na světě. Škoda ho. *plac* A ta Skuteč není až tak daleko, určitě tam zajedeme. Děkuji za nakopnutí správným směrem.

Máme po tchánovi také ČZ 175 /prase/, rádi bychom ji zprovoznili. Kromě baterky, což není problém, nám chybí ale ještě pár součástek. Většinou jsou to různá těsnění. Možná i s tím by nám ve Skutči mohli pomoci.

Dík moc za radu, až se někde na silnicích potkáme, určitě si popovídáme. Jaga.

jjj
hodnocení

2x
Zkusil bych skupinu na F Babeta ...

olinl
hodnocení

2x

Něco na Babety i zde MOTO DÍLY JAWA, Č/...

hodnocení

2x

Tuna máte odkazy na eshopy ktoré sídlia priamo v bývalom výrobnom závode Babeta v Kolárove.

babetta-simson-nd.sk/...

moped-slovakia.sk/...

hodnocení

Díky, pánové za odpovědi, je to ale všechno tak daleko, že to proběhne leda přes internet. obchod.

Je to škoda, není nad živý kontakt. Pán z prodejny v Chrudimi byl motorista tělem i duší, poradil, vysvětlil, půjčil součástky do ruky k prohlédnutí, zda se hodí či ne...a navíc to v té prodejně tak krásně vonělo kůží, gumou, olejem...;) Je mi to moc líto.

Nedá se nic dělat, budeme tedy objednávat. Jaga.

makk

Tak já vám to objednám a přijeďte si, otevřem flašku oleje... :-D.

makk
hodnocení

0x

Kamenná prodejna jedině ta v Pardubicích. Nedávno prý otevřeli Mototechnu v Holicích, ale nebyl jsem tam. Proč odmítáte e-shopy? Těch pár je (viz rady jiných) a ceny mají dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]