Díky,super odpovědi,tohle jsem tak nějak věděl. Jde mi ale o to,jestli to nebude nějaký problém,když bych ty větší dal na auto.
re4zon
Jestli to mas v technicaku, dej to tam. Jestli ne, tak problem to bude na stk. A s malou pravdepodobnosti i pri nehode s pojistovnou. Jinak oficialne to nesmis, v praxi to problem neni. Meli jsme auto v rodine presne s takovym rozdilem na diskach, dal je tam oficialni prodejce znacky jako priplatkove a 15 let si toho nikdo nevsiml, vcetne nas. Az jeden agilni technik na stk to nepustil, tak jsem musel prezout na zimni a zajet tam znova.
lobo*
Díky,super odpovědi,tohle jsem tak nějak věděl. Jde mi ale o to,jestli to nebude nějaký problém,když bych ty větší dal na auto. Hm, ale na tohle si se jaksi neptal co. Jinak souhlas s re4zon.
To tam technik fakt lezl aby ty písmenka přečetl...?
re4zon
Jak lezl? Stoji v jame pod autem s baterkou a ma to primo u ksichtu. A kdyz to je zasvinene, dojde si pro hadr a cistic. Vis jak jsou motovovani neco najit? Musis mit nejake procento zavad, abys nebyl podezrely. A kdyz poustis za prachy nevyhovujici auta znamych ze servisu, musis je najit jinde. Takze hledas cokoliv, co by jinak nikdo neresil. Nejsou takovi vsichni, ale 80% urcite. Spis o dost vic. Navic tohle fakt maji kontrolovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.