Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 406 - svítící kontrolka airbagu

Od: jonatan* odpovědí: 7 změna:
Poraďte kde hledat závadu způsobující v Peugeotu 406 r.v. 1998 (XII. měsíc) blikání a posléze svícení kontrolky čelního airbagu, když airbag je v pořádku, byl vyměněn kruhový kontakt pod volantem, zkontrolovány kontakty ve volantové, tunelové a podsedačkové části?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
hodnocení

1x
mam sice 2000 model,ale je to to iste...je to tusim bezne u tohto modelu ;) pod sedacku pod vodicom su konektory,jeden z nich ma zly kontakt...ked ho rozpojis a vycistis,prestane ti to,ale len na nejaky cas..dost ludi to riesi tak,ze odstrani konektor a natvrdo to tam napajkuje...mne to robilo to iste,vycistil som ho,vydrzalo to mesiac a potom zase...v mojom pripade to budem riesit tak,ze ten nestasny pezotacky konektor odstrihnem a dam tam iny typ,je jedno aky...to je len tvoja vec...jednoduchy dovod:natvrdo ti to neodporucam preto,keby sa do buducna NIECO pokazilo,aby si to mohol bezproblemov demontovat...ked najdem foto,dam ti ich sem,uz som to niekde posielal...
plaky*
nasiel...je to ten modry... hmmm...nemas za co... *palec*
Peugeot 406 - svítící kontrolka airbagu
jonatan*
*slunce*Díky, pokusím se o opravu. Ozvu se.
plaky*
az teraz som si vsimol,pisal si celniho,to je asi predneho... *hi* mam taky dojem,ze to,co som pisal plati na bocne...ale neni som si isty...v kazdom pripade daj vediet...
jonatan*
myslel jsem předního, neboť po uvedené opravě se nic nezlepšilo. Díky

mxk
hodnocení

0x
Ahoj, prosim te uz vis nejake rady ohledne te kontrolky? Mam stejny pripad, prosim te napis mi sve zkusenosti na mail, diky moc

ljuba*
hodnocení

0x

Tohle mi děla u Peugeota 306 a bylo mi řečeno, že to je něco s patronou pod sedakem!

Jinak pokud jsme nekdo někde ze severu čech - zkuste machra na peugeoty... je to sice vesnička, ale super! sweb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]