Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde přepsat vozidlo na nového majitele

Od: lenna odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
budu prodávat osobní auto.
Chci se poradit, bydlím ve městě A, trvalé bydliště mám ve městě B, kupující ještě nevím odkud bude.
Chci se poradit, nejprve musím udělat evidenční kontrolu a je úplně jedno ve které městě?
Pak na úřad na evidenci vozidel se musím dostavit s kupujícím kam?
Děkuji vám

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Chci se poradit, nejprve musím udělat evidenční kontrolu a je úplně jedno ve které městě
Ano, kterékoliv město.

Pak na úřad na evidenci vozidel se musím dostavit s kupujícím kam?
Ano, kterékoliv město, kde mají registr vozidel, nejlépe s kupcem.

Důležitá rada, nedávejte doklady kupci, že on to zařídí. Nezařídí a budete mít problémy.

hodnocení

5x

Čtěte zde: epojisteni.cz/...

hodnocení

5x

Přepis vám udělají na jakémkoli odboru dopravně-správních agend - evidenci vozidel, potřebujete zelenou kartu, protokol o evidenční kontrole a oba účastníky (lze nahradit ověřenou plnou mocí).

hodnocení

5x

Jen malé doplnění správných odpovědí! Kupoval jsem auto-registrováno v Brně, EvK provedena tamtéž, prodejce bydliště-tedy trvalý pobyt- také Brno. Já -kupující- bydliště-trvalý pobyt- Jindřichův Hradec. Zápis změny jsme provedli v Třebíči. Dnes již můžete cokoliv , jakoukoliv změnu provést na kterémkoliv úřadu, kde je odbor dopravy-evidence motorových vozidel.

lenna
hodnocení

Jak je to možné kdekoliv to auto přepsat, tak jsem ráda.
Děkuji vám
výtka
Upozornění od sys milancukrar 25. 02. 2022 15:43:51
Děkujeme za poděkování, od tazatelů se to nestává často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]