Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevylepená známka na značce

Od: martas2411® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dával jsem auto do servisu na opravu a následně šlo i na technickou, která šla taky přes servis. Bylo to minulý týden. Auto v pořádku, technická prodloužena o další dva roky, zaznamenáno jak v TP, tak v předávacím protokolu o technické. Bohužel jsem si nezkontroloval vylepení nálepky na značku při přejímce auta a dnes jsem si po týdnu všimnul, že tam je stará známka. Volal jsem do servisu a řekli mi, že by se zase auto muselo odvézt zpět na technickou, která je mimo mé město, což zas je další zabitý den. Ale taky mi řekli že prý to jde udělat tak, že si zajdu k nám na do města na dopravku s protokoly a měli by mi dát novou známku. Chtěl jsem se zeptat zda li to tak opravdu jde, či jestli by mi třeba nedali známku na základě protokolů o technické v místě méhom bydliště, kde mám stanici STK 3 km od baráku. Jinak bych musel jet až do Ostravy. Takže můj dotaz zní, zda li známku o technické může vydat i dopravní úřad města či jiná STK i když vozidlo bylo někde jinde a papírově je vše v pořádku. Technik jen prostě zapomněl známku vylepit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Znamku ti za poplatek vyda jaka koliv stk a myslim že ani protokol nepotřebuješ najdou si te v počitači
23.02.22 18:49
hodnocení

Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]