Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak povolit palivové čerpadlo punto 2003

Od: kala odpovědí: 4 změna:
Nevíte prosím jak povolit čerpadlo zkoušel jsem šroubovák kladívko ale nejde,díky za rady.
Jak povolit palivové čerpadlo punto 2003

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vycvaknout konektor a hadičku a vzít velký plochý šroubovak tupí majzlík plochač kladivo a za ty vystupky po obvodě to proti směru hodinových ručiček musí jít
Napadlo mi ješte si udelat přípravek 2ks plochače do nich vypilovat dražku pro ty vystupky a dle prúmeru zvrchu na ně navařit cokoliv aby se dalo stim přez paku otočit

hodnocení

0x

když jsem to řešil na starém toledu, umlátil jsem 6 rožků a nakonec to nechal servisákovi - ten to asi nějakým "klíčem" uvolnil...

zam

Nezbyde než nějakej klíč zbastlit.hihi

asd1

jj zbastlit klíč, pokud sedí průměr tak třeba z KG trubky, zářezy pro ty žebra a nahoru vrtnout díry pro tyčku jako vratidlo.. Nebo bazmek z plocháče...

Odrážením ty žebra spíš ulomíš, když už tak s citem a jakoby dělat kolečka, mělo by se to postupně uvolnit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]