Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 208 - ikona - závada motoru

Od: sonahalova odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,

prosím Vás o radu. Koupila jsem si v říjnu 2021 Peugeot 208. A po 14 dnech se mi rozsvítila ikona - závada motoru . Po diagnostice zněl ortel - relé a žhavící svíčky. Původní majitel tyto nedostatky vyměnil, nicméně po nějaké době mi začal ikona závada motoru vyzvánět opět. elektrikář, který se na to díval, nezjistil žádnou závadu. Nikdo si s tím neví rady.
Prosím Vás, máte s tím někdo zkušenost? Můžete mi poradit, co to může být a co s tím? Děkuji. Halová Soňa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

co na to říká autorizovaný servis Peugeot?

A jaký je v tom motor?

hodnocení

0x
V servisu Peugeot si s tím nevědí rady?

hodnocení

0x

To může být široká plejáda věcí. Mě tohle dělal jeden můj služebák - Partner 1.5 BlueHDI. Taky na to dlopuho nemohli přijít, auto občas padlo do nouzáku, pak zase jelo. Nakonec vyměnili kabelový svazek motoru a bylo to.

Ale nečekejte konkrétní radu tady na webu, zde pomůže jedině diagnostika

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]