Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vlastním několik starších vozů. Jezdím s nimi pouze v létě. Jsem mladý a tudíž platím velké povinné ručení, díky sezonní pojistce na 3 měsíce to ale není tak hrozné. Každopádně zbylá auta jsou pojištěné na mého otce, který má bonusy. Já už tím jedním autem vlastně sbírám bonusy, zajímá mě ale, jestli na výši či velikosti bonusu závisí počet automobilů. Jinými slovy má na bonusy povinného ručení vliv počet smluv? Moc děkuji za rady. Pokud můj bonus ovlivňuje pouze délka povinného ručení bez nehody, nemá pro mě cenu mít na své jméno pojištěno více aut k rychlejšímu získání bonusu. Děkuji za vaše rady
Tak abych řekl pravdu, teď jsem teď předělával pojištění a mám tam délku pojištění za všechny auta co jsem měl na sebe pojištěné... Tedy to mám sečteno... Tak babo raď..
Hiawata, pochopil jste ho stejně, jako já? Že se neptá na několik aut po sobě, ale na to, jestli bude sleva, pokud pojistí u pojišťovny několik aut najednou?
Když jsem loni pojišťoval auto pojišťovačka zjišťovala, jaká auta jsem měl u nich pojištěné. Když zjistila, že jsem poslední auto měl před 30 lety, poslala mi mizernou nabidku. Za hodinu poslala podstatně vylepšenou, když zjistila, že u nich máme pojištěný barák.
Počet smluv (respektive jejich hodnota) vliv má. Nejspíš ale bude jedno, jestli máte na sebe 2 pojistky 1 rok nebo jednu 2 roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.