Dobrý večer. V autě jsem do dneška používal nějakou no name autokameru (zakoupil jsem vůz i s ní). Nyní ale odešla a tak hledám náhradu. Mé požadavky jsou jen aby měla mechanické tlačítko pro zamknutí záběru proti přepsání a aby uměla (nezamčené) soubory přepisovat. Poradíte nějakou z AliExpressu? Nemusí mít ani display. Hodně se mi líbí ta Xiaomi 70 ni nebo tak nějak ale prý nedisponuje zamykáním záběru. Díky za rady!
Mám nějakou Xiaomi a když chci něco uložit k pozdějšímu stažení jenom do kamery cvrnknu. Má senzor, že při nárazu nepremazava aktuální záznam. Asi to mají všechny, je to praktické.
mi
nezjistil by jste pro mě přesný typ kamery? :D No vidíte, to cvrnkání do kamery by mě nenapadlo :DDD
Snad jsem neviděl autokameru, která ve neuměla ručně zamknout aktuální záznam. Samozřejmě i ta 70mai to umí (tuším při záznamu druhé tlačítko zleva) a klidně ji můžu doporučit, špatná rozhodně není. To co popisujete jsou základní funkce autokamer
Samozřejmě že umí. Je to úplně základní vlastnost kamer do auta. Nahrávání ve smyčce (přemazávání starých záznamů) a uzamknutí.
mi
Možná to umí skrze nějaké ty hlasové povely ale já bych uvítal spíše tlačítko na to určené. U tohoto modelu se o této funkci nepíše ani v PDF manuálu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.