Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr autokamery se zámkem záběru z Číny

Od: mi odpovědí: 12 změna:
Dobrý večer. V autě jsem do dneška používal nějakou no name autokameru (zakoupil jsem vůz i s ní). Nyní ale odešla a tak hledám náhradu.
Mé požadavky jsou jen aby měla mechanické tlačítko pro zamknutí záběru proti přepsání a aby uměla (nezamčené) soubory přepisovat. Poradíte nějakou z AliExpressu? Nemusí mít ani display.
Hodně se mi líbí ta Xiaomi 70 ni nebo tak nějak ale prý nedisponuje zamykáním záběru.
Díky za rady!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cvrnk
hodnocení

1x

Mám nějakou Xiaomi a když chci něco uložit k pozdějšímu stažení jenom do kamery cvrnknu. Má senzor, že při nárazu nepremazava aktuální záznam. Asi to mají všechny, je to praktické.

mi
hodnocení

nezjistil by jste pro mě přesný typ kamery? :D No vidíte, to cvrnkání do kamery by mě nenapadlo :DDD

Tak, dělám to stejně a ještě nahlas nadiktuji RZ, kdyby náhodou nebyla na videu čitelná.

hodnocení

0x
Snad jsem neviděl autokameru, která ve neuměla ručně zamknout aktuální záznam.
Samozřejmě i ta 70mai to umí (tuším při záznamu druhé tlačítko zleva) a klidně ji můžu doporučit, špatná rozhodně není.
To co popisujete jsou základní funkce autokamer :)
mi
hodnocení

takže tato kamera umí zamknout záběr?

xiaomimarket.cz/...

Samozřejmě že umí. Je to úplně základní vlastnost kamer do auta. Nahrávání ve smyčce (přemazávání starých záznamů) a uzamknutí.
mi
hodnocení

Možná to umí skrze nějaké ty hlasové povely ale já bych uvítal spíše tlačítko na to určené. U tohoto modelu se o této funkci nepíše ani v PDF manuálu...
Ne, všechny to umí přes tlačítko.

Tak zrovna tahle to opravdu neumí. Má jedinné tlačítko, a první zmáčknutí zapne/vypne Wifi.

Cvrnknutí by fungovalo, ale mám ji za zrcátkem a tam je na to blbej přístup, a na tlačítko už vůbec ne.

Mám i druhou vzadu, a tady je jedinej možnej způsob ten povel rekord video. Ale většinou na to zapomenu a pak ten záběr hledám.

Výběr autokamery se zámkem záběru z Číny
Pak je potřeba být konkrétní, já měl na mysli tuhle
xs.cz/...
mi
hodnocení

takže když do kamery ťuknu, tak by to tedy fungovalo jak bych potřeboval? Jak dlouho pak po "nárazu" nahrává uzamčený soubor?

ridick
hodnocení

0x

Já používám Viofo A119 V3. isix.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]