Nejste přihlášen/a.
Prosím o porovnání motorů na VW-Polo. Mám koupit motor 1.0i 55kW a nebo 1.2TSI 66kW. Jezdím málo a moc to nehoním. Spíš mi jde o kvalitu a min.údržbu. Díky. Pepa.
Pokud ti jde o kvalitu a minimální údržbu, tak vem Fiaťáckej FIRE.
Např. v Puntu, od 1,2 44 kW po oturbenej 1,4 ca 130 kW, prakticky všechny verze jsou dobrý, nejblbovzdornější je ta 1,2 osmiventil..
Z tvýho výběru je vhodnější ten litr, to TSI zase o dost líp jede.. Ale jetý TSI bych nekoupil, leda nový a včas s nim pryč (= max. 10 let / 200kkm)
asd1 ti vždy bude radiť Pandu.To je auto hodné leda tak rozvovu PIZZE.Okrem toho že je tam síce fasa motor tak to auto je malé,škaredé jak zvonka tak zvnútra a už vôbec nie reprezentatívne pre mladého chalana.To tak na okraj..
No ale k téme.Za mňa 1,0/55kW.
Zato Polo je hezká a prostorná limuzína
Když už vytahuješ Pandu, tak do města to je jedno z nejlepších aut. Myslim Pandu 2, ta nová už je hnus a je i složitější. A nejnovější už úplně potento.. Fiat jde do hajzlu, kdyby vychytali mouhy na autech z let 2000 - 2010 udělali by líp než ty nový k.k.t.ny... Ačkoliv tohle platí napříč značkama :/ Místo jednoduchýho spolehlivýho auta nesmysly plný pííííp-ovin.
Kde píše že si ho vybral? O Polu uvažuje, ale zatim nic nekoupil. A jsou i jiný auta, třeba ho nenapadly a info že existujou mu ušetří pár desítek tisíc... Podle mě jde vybrat auto s lepším poměrem výkon/ cena. Jestli myslíš že jsem Polo neprolejzal tak prolejzal, došel jsem k tomu že ty prachy navíc oproti Fiatu (Citrónu, Pažoutu a dalších autech ne F) nejsou za kvalitu ale jen za nápis VW. Kdybys mi dával zadarmo dvě auta ve stejným stavu, jedno Polo a jedno Punto, tak beru Punto. A když už malý auto v týhle ceně, tak Yarise.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.