Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NEZAPOJENÝ KONEKTOR, KTERÝ NIKDE NECHYBÍ, KANGOO 1.2 16v

Od: sedon® odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

trošku jsem se šťoural v palubovce Kangoo 1.2: 16V a objevil jsem tam konektor, který není nikde zapojený a ani mě za boha nenapadá, kam by měl vést. Vše funguje. (Zámek, AC, ventilátor, zapalovač). Nenapadá mě vůbec, co by to mohlo být. :O

Třeba nějaká super funkce. Hlavně nevidím ani , kam to zapojit.

Někdo nějaký nápad? Děkuji.

NEZAPOJENÝ KONEKTOR, KTERÝ NIKDE NECHYBÍ, KANGOO 1.2 16v

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Na cokoliv, co vaše vozidlo nemá ve výbavě :)
Na OBD konektor to nevypadá.
hodnocení

Mám stary Kangoo komplet ve fullu. El. Zrcátka, El. Vokna, Central, AC, rádio. Nic víc už tam v této době (2003) nacpat neslo. Snad jen palubní PC, ten nemám. :)
P.s.: nikdy si tento model nekupujte, ( kc0w) jeden problém za druhým :D

hodnocení

0x

Není to konektor diagnostiky?

hodnocení

LOL, asi jo. Kam se strká diag totiž vůbec nevím, páč v pojistkové skříni, jak jsem zvyklej, ta přípojka není.

A nedržel náhodou nějak v tom plastu, který tam chybí?

hodnocení

Ne. Tam je jen přihrádka na nevím co, na který tlačítko centrálu, který je napojený, Tohle vypadlo z poza toho. Dá se to sundat dost jednoduše, tak to asi bude fakt schovka na DIAG. Nebo nevím :D

Vyfoťte ten konektor pořádně.

praivo*
hodnocení

0x

Vzhledem k pozici tipuji, že to patří k řadicí páce u automatu (např. snímání pozice pro indikátor zařazeného stupně). Automatic speeds /...

NEZAPOJENÝ KONEKTOR, KTERÝ NIKDE NECHYBÍ, KANGOO 1.2 16v #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]