Ahoj, poradil by mi někdo co přesně koupit? Klidně na autokelly pro odstranění koroze na karoserii u blatníku a na šrouby? A jestli to pak po ostriku nastříkat i ochranou? Na lak viz foto diky
barvylaky.com/... Pouzivam uz dost let toto a funguje na vse. Ocistit rez, odmastit, dvakrat pretrit a je hotovo. Lepsi kdyz je vetsi teplo, lepe to zatvrdne. Pokud to nekde po zime proleze, ocistim, dvakrat pretru a je to jako nove. Disky vypadaji jako po strikani. Pokud je to nekde vice rezave nebo mi na tom zalezi, pouziji jako podklad penetrator, taky dvakrat aplikovat. PS: delam tim i porezle vyfuky a brzdy, kotouce i pakny. Nic nehori, vse je jak od Forda.
Nic nekupuj, stejně ti to nepomůže. Koroze se dá zastavit jedině vybroušením na čistý plech, případně navařením nového dílu a pak až ochrana. Když to namatláš "antikorozním přípravkem" a pak přetřeš, do roka to vyleze znova. Takových míst je na autě mnoho, hlavně tam, kde nejsou vidět.
petrroman
Chtěl bych to zkusit, přece jenom je víc přípravku na rez dneska věřím že se to nějak rozpusti a ochrana by to mohla zastavit. Nechci aby se to rozlezlo ještě vic
Nezkoušel jsem, ale pro případ kdy chceš auto zamaskovat a prodat to může fungovat. Jediný správný způsob opravy koroze je ale pořád bruska - odrezovač - primer - barva - lak.
A jako odrezovač doporucuji Brunox Epoxy, ve více vrstvách funguje i jako základ i když i tak základ stejně používam přes něj. A po vyzkoušení mnoho odrezovačů můžu říct že tenhle opravdu funguje dokonce i lépe než původní již nedostupné Tčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.