Nejste přihlášen/a.
Mate divne priority. Ja cestovat po Evrope, tak je komfort a vykon na prvnim miste. Az vylezete po x hodinach cesty z nepohodlneho, hlucneho a lineho kramu a Vase jedina myslenka bude, ze jdete spat, nebo rovnou umrit, ale nejprve chcete ten kram ritualne podpalit, tak pochopite. To neni jako shanet neco, cim budete vozit material z 15km vzdalnenych stavebnin, to se da pretrpet v leccem...
Pokud si myslite, ze cim nizsi vykon, tim mensi spotreba, tak to taky uplne neplati. Az to auto trochu nalozite a zjistite, ze kazdy sebemensi kopec rvete na trojku, protoze na vyssi kvalt nejsou kone, zatimco ostatni maji zapnuty tempomat, motor se prevaluje lehce nad volnobehem a ridic se vali v sedacce a akorat volantem obcas koriguje smer jizdy, tak pochopite...
Protože jako důchodci hodně jezdíme po světě a často bereme i známé, tak jsem loni koupil Citroen C8, dal jsem za něj 80 tisíc (ale bylo to přes známého servisáka). Ekvivalent toho auta je u Peugeotu a Fiatu. Pohon samozřejmě LPG. A prostor vzadu je velký, když bych doma nechal zadní sedadla tak mám přesně to co potřebujete - dvoumístné auto s velkou rovnou plochou vzadu. Vykašlete se na všechny sedany a podobná pidiauta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.