Nejste přihlášen/a.
Mám fabii 1, měl jsem drzak z aliexpresu, ale musel bych čekat měsíc než dojde. Je dobrý nápad lepit to mammutem?bude držet?
Díky
Díky
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
5x
evidentně fabii už nechcete nikomu prodávat - můžete to tedy přišroubovat vruty
- to bude s mamutem tak nastejno
2x
Toto jsem vyřešil u svojí O1 i synovy F1 tak, že jsem vymáčkl záslepku nepoužitého tlačítka uprostřed palubky. Tato samotná záslepka mobil neudrží, je potřeba udělat třeba jen ze dřeva kostku, která bude přesně dost nafest pasovat do otvoru za záslepkou, určeného pro spínač. Jedním šroubem, nebo vrutem se pak vše sešroubuje s držákem na mobil a zasune do otvoru. Nic se tím neponičí, jen ta výměnná krytka.
Záleží na konstrukci patky držáku mobilu, jak to zajistit proti pootočení. U mě stačilo v patce vybrousit vybrání zapadající přesně do tvarování záslepky. Jinak to lze vyřešit druhým vrutem, čepem, lepidlem.. podle možností a fantazie.
Záleží na konstrukci patky držáku mobilu, jak to zajistit proti pootočení. U mě stačilo v patce vybrousit vybrání zapadající přesně do tvarování záslepky. Jinak to lze vyřešit druhým vrutem, čepem, lepidlem.. podle možností a fantazie.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]