Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s metodou PDR? Zajímalo by mě, jak dlouho trvá, než se to člověk naučí. Pomůžou mi v tom učení, nějaké placené kurzy? Lze se metodou PDR živit a praktikovat jí, i když člověk není karosář, či automechanik? Lze se s tím dobře uživit?
Mockrát děkuji za vše
Ahoj, děkuju Ti za krásnou odpověď. Ty se PDRkem živíš? Když budu denně trénovat, za jak dlouho se to mohu asi tak naučit? Slyšel jsem, že to trvá, třeba 2 roky. Hodně mě to zajímá, když bych Ti dal mail, mohl bych si tam s Tebou o tom psát? Díky
Já jsem si na trénink koupil kapotu z Felicie, ale příjde mi, že je na to moc tuhá, Tak se poohlédnu po nějaké jiné kapotě.
Díky moc za odpověď. Jak by si mi doporučil se to naučit? Pomocí kurzů? Jak dlouho ses to učil ty? Zatím jsem si koupil sadu nářadí z číny (cca 8 000 Kč) a mám i cvičnou kapotu a zkouším si to podle videí na youtube. Lze provádět PDR, aniž bych byl karosář, nebo automechanik? Mám představu, že kdybych se to naučil, tak bych se mohl věnovat pouze důlkům po kroupech a "dolíčkům" z parkoviště. Předem děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.