Viděl jsem několik testů. Závěr je, že ten hybrid je jenom pro lepší emise při homologaci. Lepší volba byla předtím bez hybridu. Bohužel už jenom hybrid. Ale v dnešní době je to i tak téměř zázrak. Berte ho i tak. Nebudou. Baterka je tam malá. I kdyby se časem zničila, tak náhrada nebude likvidační (cenou).
Tak jasně, je to mildhybrid, jen na baterku to nepojede. Ale i ta přípomoc při rozjezdu je tam znát, potvrdili to i v testech. Někde jsem četl, že by měl letos přijít facelift a to už by měl být full hybrid (snad). Ovšem ta cena bude jinde a popravdě bych ho ani nechtěl.
Já využiju tuto otázku a chci se s vámi podělit chtěla bych karoka a teť nevím jestli 1,5 nebo 1.samozřejmě vše v benzínu.také chci nějaké názory + a -. Děkuji.
k2
Tak chcete Vitaru, nebo "karoka"? Nebo mate cely seznam a postupne vyuzijete otazku, abyste se podelila?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.